Relationer

Relationer

Att vara människa är att leva i relation och vi har alla ett behov av att känna oss hörda, sedda och accepterade av andra. Att vara i relation kan vara utmanande och brister det mår vi inte väl. Ofta har vi färdigheter nog att reda ut våra svårigheter på egen hand men ibland kan man behöva ha en utomstående till hjälp.

Parterapi eller andra problematiska relationer

På mottagningen finns möjlighet att få hjälp med relationsproblem av olika slag, det kan handla om alltifrån samarbetsproblem på arbetet, konflikter med centrala personer i ditt liv eller problem i förhållande till din livspartner. I det senare fallet finns möjlighet till en mer specifik parterapi.

Sorg eller andra förluster

Ibland har vi relationsproblem som skaver trots att den andre av olika orsaker inte finns kvar i ens liv längre. Vi kan ha svårigheter att hantera en separation eller kanske att fullt ut acceptera att någon älskad person har dött. Vissa saker kan vi inte förändra men i en behandling är det möjligt att få hjälp med bearbetningen av en förlust och med att hitta ett fungerande förhållningssätt och komma till en acceptans.